Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wypoczynek w Puszczy Knyszyńskiej Sosnowe Siedlisko

Adres obiektu Krasny Las 4, 16-030 Supraśl
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.4
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 1.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

JJ
Dodano: 2013-08-06
Pobyt od: 2008-01-09 do 2008-01-20
 
 
    

Było suuupper! Bajkowe miejsce, robiliśmy grilla w mrozie i śniegu. Super uczynni gospodarze.


 
 

Ewa
Dodano: 2013-07-31
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-07-28
 
 
  

Wspaniałe miejsce :) Sympatyczny gospodarz :) Pokoje przestronne, zadbane, dobrze wyposażone, w pobliżu 2 dobrze zaopatrzone sklepy/markety. Urokliwe miejsce, wiele atrakcji, puszcza pod samym domem. Byłam tydzień z psem (żałuję, że tak krótko) i z pewnością wybiorę się ponownie, nie tylko w porze letniej


 
Joanna
Dodano: 2012-06-07
Pobyt od: 2012-04-26 do 2012-04-30
 

Obrazki nie kłamią- standard pokoi bardzo dobry. Aneks kuchenny świetnie wyposażony- nawet obiad można ugotować. Gospodarz również sympatyczny. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę.


 
GOŚKA
Dodano: 2011-04-12
Pobyt od: 2011-04-09 do 2011-04-12
 

FAJNE MIEJSCE GODNE POLECENIA, JEST WSZYSTKO, CO POTRZEBNE, GOSPODARZ WIDAĆ, ŻE DBA O GOŚCI, A OKOLICA- SUPER;-) WŁAŚNIE WRÓCIŁAM...


 
Krystyna
Dodano: 2010-06-06
 

Wspaniałe miejsce, kwatery zgodne z opisem, a właściciele bardzo sympatyczni. Na pewno tu wrócimy, a wszystkim szukającym noclegu na Podlasiu gorąco polecamy!


 
Justyna
Dodano: 2010-05-26
 

Byliśmy tu w maju i bardzo nam się podobało. Zdjęcia kwatery pokazują stan faktyczny, właściciel bezproblemowy. Super ścieżki rowerowe w okolicy, możliwość spływu kajakowego, mieszanka kultur. Naprawdę polecam.


 
Jacek
Dodano: 2008-07-30
 

Gorąco polecam.Byliśmy tu dwukrotnie i chętnie tu znowu zawitamy.


 
Mirek
Dodano: 2007-06-28
 

Wspaniałe miejsce, urocza okolica i przesympatyczni gospodarze. Standard pokoi na bardzo wysokim poziomie, cisza, spokój. Doskonałe miejsce na wypoczynek lub bazę wypadową w celu zwiedzania licznych atrakcji Podlasia! Polecam każdemu, kto ceni spokój i ciszę.


 
Rar
Dodano: 2007-01-20
 

Serdecznie polecam!


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie